Om Camper

 

Om os

Camper Fritid blev etableret i begyndelsen af 1980’erne som en del af Intercamp A/S. Vi startede med salg af udstyr og reservedele til danske forhandlere, og vi har derfor siden begyndelsen været engros-leverandør af et bredt sortiment af tilbehør til camping, fritid og transport.
I dag tilbyder Camper Fritid mere end 4.000 varer til camping og fritid. Og det er din garanti for, at vi altid er i stand til at levere de produkter, som forbrugerne efterspørger.

Vi sætter en ære i at tilbyde kvalitetsprodukter fra de førende leverandører til camping- og fritidsbranchen. Derfor distribuerer vi udelukkende fra anerkendte og populære mærker.

Find os her

Vi er centralt beliggende i Lunderskov i nærheden af Kolding, og herfra servicerer vi detailbranchen på daglig basis fra vores 3800m2 store lager.
Igennem årene har vi opbygget et solidt netværk af leverandører fra hele verden, og det har ført til, at vi i dag også har en egen produktion i Asien. Her producerer vi en del af vores sortiment under navnet WeCamp.

Direkte indflydelse

WeCamp er et brandnavn, som Camper Fritid siden 2010 har ejet. Og vi står derfor for produktionen af de fleste WeCamp-produkter. Det betyder, at vi har en direkte indflydelse på sortimentet, og at vi altid er i stand til at levere de produkter, som forbrugerne efterspørger.
Vi kan påvirke udformningen og tilpasse produkterne efter de specifikke behov, og derfor er WeCamp blevet anerkendt for sit innovative design og sin gode kvalitet. Sortimentet bliver konstant udvidet og tilpasset - hold derfor øje med de seneste nyheder.

Enduro Caravan-mover er et andet produktnavn, hvor vi også har direkte indflydelse på produktion, udvikling, design og dermed slutprodukt. Enduro er kendt for sin gode kvalitet, sine tekniske standarder og sit fornuftige prisniveau.

Et bredt sortiment

Ud over en bred vifte af de førende leverandører til camping- og fritidsbranchen tilbyder vi også en eksklusiv distribution af en række anerkendte og populære produkter fra blandt andet Alde, Thule, Fiamma, Milenco, Gimex, Westfield, Thetford, ALKO, Cadac, Truma, EMUK og OPPI.  

Vores forhandlere

Vores omfattende sortiment kan udelukkende købes hos vores landsdækkende net af forhandlere, som selvfølgelig altid står parate med råd og vejledning. Find en oversigt over vores forhandlere her.

 

En undersøgelse fra Campingrådet viser, at næsten en tredjedel af den danske befolkning camperer enten hvert eller hvert andet år. Og vi hos Camper Fritid vil være med til at sikre, at det tal opretholdes med kvalitetssikret komfortudstyr til camping og fritid!